YAZ ETKİNLİKLERİ İÇERİK BİLGİLERİ

Hafta içi her gün 40’ar dakikalık 4 ders şeklinde programlanan ;
• Kuran-ı Kerimi- Okumaya Giriş Dersi
• Temel Dini Bilgiler Dersi (İlmihal)
• Futbol, basketbol, voleybol, Okçuluk, Yüzme vb. dersler
Başvuru formu üzerinden yapılan kayıtlar illerine göre gruplara ayrıldıktan sonra illerimizde belirlenen eğitim merkezlerimizin fiziki yapısına uygun olarak asgari öğrenci olacak şekilde sınıflar oluşturulacaktır.
Başvuru ve Etkinlik Başlangıcı:
1. Eğitim dönemi başvuru tarihi: 16 Mayıs – 17 Haziran
1. Eğitim dönemi program tarihi: 20 Haziran – 7 Temmuz
Öğrencilerin derslere katılım oranına ve eğlenceli etkinlikler kapsamında yapılan yarışmalarda ki başarılarına göre sürpriz hediyeler verilecektir.
Safa Vakfı Yaz Etkinlikleri'ne katılım için öğrencinin bulunduğu sınıf grubunun ilkokul (2. 3. veya 4. Sınıf) veya ortaokul olması gerekmektedir.
Ankara için 1.850₺ olup diğer illerdeki programlarda ücret değişiklik göstermektedir.

Öğrenciler için yüzme ve diğer sportif faaliyetlere katılabilmesi için sağlık raporu istenecektir.

YAZ ETKİNLİKLERİ ÖN KAYIT FORMU

ÖĞRENCİ BİLGİLERİ

VELİ BİLGİLERİ

Formu eksiksiz doldurmanızı rica ederiz. Vereceğiniz bilgilerin, YAZET sürecinde değerlendirileceğini ve Vakfımız tarafından gizli tutulacağını belirtiriz.

NOT: Program içeriği İl ve İlçelere göre değişiklik gösterebilir.